Translate

Zoeken in deze blog

zaterdag 4 oktober 2008

BRASEM VISSEN AAN DE DOKKEMER Ee

4-10-2008   1 Ronnie 2 Piet 3  Marten

Hallo leden en Bezoekers van deze site


Vanmorgen moesten wij ons verzamelen aan de Dokkumer Ee in Leeuwarden bij Snakkerburen Toen iedereen er was werd er een lootje getrokken waarna iedereen in volgorde zij visstek op kon zoeken, zo als wij dat altijd doen en dat bevalt prima.
Het regende eerst vanmorgen maar toen wij konden vissen was het droog, waar iedereen ook opgehoopt had. Dat leek al goed, maar de voorgevoelens dat het vandaag slecht zou wezen kwamen helaas uit op een uitzondering na.
RONNIE kampioen Zoetwatervissen 2008

De man die je hier boven ziet staan, staat niet voor niets met de handen in de lucht want hij werd kampioen zoet water vissen 2008.Maar dat wist hij de vorige keer al, wij konden hem niet meer in halen daar was hij ook dit jaar veelte goed voor volgend jaar zullen wij beter ons best doen om geen steekjes te laten vallen, wand dat moet je bij hem echt niet doen hij is een hele stabiele visser als er vis zit vangt hij ze wel. Gefeliciteerd RONNIE, Ook namens de Visclub.

Maar het vissen is nog niet afgelopen, want wij gaan nog twee keer zeevissen en dan gaat het natuurlijk om de totaal stand, want daar maak hij ook een hele goede kans mee. Ik zou zeggen wij gaan er plat voor wand dit mag toch niet gebeuren, dat hij ons voor de zoveelste keer in het hemd zet, maar ja je moet maar denken de goden waren ons niet goed gezind dit jaar. Ik had gehoopt dat hij meer kompetitie zou krijgen dit jaar maar helaas liet Jan de laatste twee wedstrijden ook een steek vallen en andere Ronny kon niet mee doen en Rinus kwam te laat uit de start blokken, en de rest heeft het wel geprobeerd maar het lukte niet. Ik heb niet veel over de wedstrijd geschreven maar wat wil je na zo`n dag daar valt maar weinig over te vertellen. Een ding is zeker de dokkermer Ee is een heel goed viswater dit lag hem echt aan, dat er veelste veel water is gevallen van de week, er komt dan te veel voer in het water, ik woon zelf aan dat water en ik weet dat het normaal veel beter is.
Anne

Tot slot een foto van mij zelf mag ook wel een keer, Groet van Anne en wij zien elkaar
18-10 wel weer

Geen opmerkingen:

Een reactie posten